Leakomatic - vattenfelsbrytare

VVS-service

Jison erbjuder all form av VVS-service till Bild av verktygfastighetsägare och privata hushåll. Jison utför nyinstallationer och gör service på... Läs mer...

Nöjda kunder

Jison har arbetat med både stora och små, men framför allt, nöjda kunder. Du kan också bli en av dem. Kontakta Jison idag för offert!

Några referenser...
Vattenfelsbrytare från Leakomatic PDF Skriv ut Skicka sidan

Bild på Leakomatic

Vattenskador har växt till ett gigantiskt problem i Sverige och det är idag villägarens största skaderisk.

Varje år drabbas minst 50 000 svenska villor av vattenskador.

En vattenskada blir mycket dyr även för den som är försäkrad. Varje år betalar svenska villaägare mer än två miljarder kronor i premier, självrisk och åldersavdrag till följd av skador på ledningssystemet. Villor från 60- och 70-talen är särskilt utsatta och står för hälften av skadorna. Även i nya hus inträffar vattenskador efter ca 2-5 år.

Fukt- och vattenskador ger upphov till mögel och allergiproblem. Med en vattenfelsbrytare från Leakomatic kan man undvika vatten och fuktskador.

Leakomatic 1100 klarar den högsta klassen vad gäller läckage och droppkänslighet.

Många villaägare satsar stora summor på att installera inbrottslarm för att förhindra behagliga överraskningar. Att komma hem och finna sin villa översvämmad efter att en vattenledning brustit är minst lika obehagligt. Därför borde installation av en vattenläckagebrytare vara lika självklart som ett inbrottslarm.

Vattenläckagebrytaren stänger av vattnet så snart den känner av ett smygande droppläckage eller om ett rör brister.

Vår produkt vann Länsförsäkringarnas test.

Leakomatic 1100 vann 2007 det omfattande test som Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) gjorde på uppdrag av Länsförsäkringar.

Du kan köpa din Leakomatic 1100 från Jison. Kontakta oss idag för mer information.

 
site by Jabbergab