Leakomatic - vattenfelsbrytare

VVS-service

Jison erbjuder all form av VVS-service till Bild av verktygfastighetsägare och privata hushåll. Jison utför nyinstallationer och gör service på... Läs mer...

Nöjda kunder

Jison har arbetat med både stora och små, men framför allt, nöjda kunder. Du kan också bli en av dem. Kontakta Jison idag för offert!

Några referenser...
Frågor och svar om ROT-avdraget PDF Skriv ut Skicka sidan

Från www.regeringen.se 2009-04-24

Regeringen föreslår att möjligheten med skattereduktion för hushållsarbete utvidgas så att det också omfattar reparationer, underhåll samt om- och tillbyggnad (så kallade ROT-tjänster). Genom att utvidga systemet vill regeringen skapa förutsättningar för fler jobb inom byggsektorn och samtidigt göra fler jobb vita.

Regeringens samlade förslag kallas hushållsskatteavdrag (husavdrag) och kommer att omfatta både hushållsarbete som till exempel tvätt, städning och barnpassning, samt reparations- och byggnadsarbete som till exempel målning och tapetsering.

I en lagrådsremiss som regeringen överlämnade den 12 mars så beskrivs de nya delarna av förslaget närmare, det vill säga det som omfattar reparationer, underhåll samt om- och tillbyggnad. En proposition kommer att överlämnas till riksdagen senare i vår. Regeringen föreslår att reglerna träder i kraft den 30 juni 2009, men att de gäller retroaktivt för de arbeten som påbörjats och betalats efter den 7 december 2008. Förslaget är att reglerna ska införas permanent.

Läs hela artikeln på http://www.regeringen.se/sb/d/11257#item117015

 
site by Jabbergab